A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az egyik legkedveltebb reggeli fogás az angolszász területeken és az sem meglepő, hogy az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Egyszerűen nem lehet megunni!
A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a zabhoz és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a zabban természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.
Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.
Összetevők: zab
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1550 kJ / 370 kcal |
Zsír: |
8 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
1,6 g |
Szénhidrát: |
55 g |
- amelyből cukor: |
1,2 g |
Fehérje: |
14 g |
Só: |
<0,01 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Magyarország
Termékleírás használatával kapcsolatos tájékoztatás:
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és az allergén összetevők is. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdésed van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Biorganik Online Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban a jogaidat semmilyen módon nem érinti.
A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Biorganik Online Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásul vétele nélkül felhasználni.