Összetevők: borsófehérje sárgaborsóból
Felhasználása: Darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz. Elkészítés előtt beáztatju, majd a vizet leöntjük és kinyomkodjuk.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1420 kJ / 335 kcal |
Zsír: |
5,0 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0,9 g |
Szénhidrát: |
17 g |
- amelyből cukor: |
3,0 g |
Rost: |
15,5 g |
Fehérje: |
55 g |
Só: |
0 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Dánia
Termékleírás használatával kapcsolatos tájékoztatás:
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és az allergén összetevők is. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdésed van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Biorganik Online Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban a jogaidat semmilyen módon nem érinti.
A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Biorganik Online Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásul vétele nélkül felhasználni.