Ismered a Yaki Udont vagy más néven a Japán pirított tésztát? Ha még nem találkoztál vele, akkor itt az ideje kipróbálni és házilag elkészíteni.
A nyárnak már vége, de a lángost talán még nem untuk meg, hoztunk nektek egy tej és tojásmentes verziót, amit sütőben is el tudtok készíteni.
Gondoltad volna, hogy ha egy kis almaecettel megbolondítod a zabkásádat, akkor sokkal jobban kijön a zab íze?
Jöhet egy ízletes és kiadós ebéd ötlet? Ez a durumlisztes gnocchi egészen Olaszországig fog repíteni.
Régen volt már müzli a terítéken, így most egy különleges vegán Bircher müzli receptet hoztunk Nektek!
Ha már kipróbáltad az előző receptünket a kókuszos overnight kását és rákaptál, akkor itt a folytatás!
Ha már kipróbáltad az előző receptünket a kókuszos overnight kását és rákaptál, akkor itt a folytatás!
Krémes zabkását próbáltad már? Ha még nem, akkor ezzel a kókuszos recepttel biztos rá fogsz kapni!
Málnás brownie vagy zabkása? Mindekttő egyszerre! Kóstold meg!
Nagyban itt a barack szezon, használjuk ki hát és tuningoljuk meg vele a reggeli kásánkat!
Egy kis indai ízvilággal kedveskedünk Nektek. Kedvencünk ismét főszerepben: a csicseriborsó!
Egy régi gyerekkori kedvenc végre vegán verzióban! Aranygaluska vanília sodóval, kihagyhatatlan finomság!
Ha nem ehetsz kakaót akkor a karob, avagy a szentjánoskenyérmag-liszt a barátod. Próbáld ki az új kása receptünkkel!