Célkersztben a zsömlék! Most egy édes verzióval készültünk Nektek a hétvégére. Reggelire vagy uzsonnára is könnyedén elkészíthetitek!
Fáradékonyság over! Igazi vas és kálciumbomba a javából!
A céklát nem kell bemutatni magas vastartalma miatt, viszont azt tudtad hogy a fekete szezámmagban a kálcium mellett több fehérje is van mint a fehér szezámmagban?
Mungóbabot leginkább csíráztatni szoktuk, de isteni pástétomot is készíthetünk belőle.
Te sem találsz tiszta teriyaki szószt a boltok polcain? Próbáld ki ezt a receptünket! Nem is olyan nagy ördöngősség elkészíteni :-) Mert ha sült tofuról van szó, akkor ahhoz teriyaki dukál ! Te milyen fűszerekkel csinálod a teriyakit?
Ugyan közel már a tavasz, de a reggelek még elég csípősek snowflake . Melegítsd fel magad ezzel vöröslencse levessel, amely még az edzésedhez is jól jön, kitűnő fehérjeforrás.
Igazi ízkavalkád!
Már megint egy olyan receptet hoztunk nektek, amiről eddig biztosan nem is álmodtatok. Vagy mégis? Ki az, aki álmodott már vegán baconről? És ki szereti a jalapeno paprikát?
Amikor 5 perc alatt kell valamit csomagolni a gyereknek, vagy ha magadat lepnéd meg valami finomsággal.
Tudtad, hogy több ezer féle bab létezik? Azt már ne is próbáljuk meg megszámolni, hányféle ételt készíthetünk belőlük! A több ezer babféle közül a mi választásunk ma a mungóbabra esett, amiből dahlt készítettünk. Nyami!
A tabulé, avagy a petrezselymes bulgursaláta egy "unalmas" hozzávalókból készült cseppet sem megunható köret vagy egytálétel. Mutatjuk az alapreceptet és azt, hogy mivel gazdagítod, rajtad múlik.
Hallottad már azt a mondást, hogy "ha egy karfiolból lehet pizza, akkor te is képes vagy bármire"?Mennyire igaz!!! És képzeld el, mi mindent elérhetsz, ha egy karfiolból ilyen mennyei pizza lehet!?!
Már biztos tudjátok, hogy a VeganChef növényi szendvicskrémeket nem csak kenyérre kenve fogyaszthatjátok, hanem süthettek-főzhettek is velük. Most pedig egy újabb ötletet hoztunk nektek arra vonatkozólag, hogy mi lehet az a finomság, amit el tudtok készíteni a natúr ízű kencével.
Hamburgert ezerféle pogácsával el tudjuk készíteni. Ma mutatunk egy különleges változatot, amelynek amarant és vöröslencse az alapja és mi azért szeretjük, mert mindenki az ízlése szerint választhat hozzá öntetet és zöldséget, mert minden illik hozzá.
A vegánok nagy kedvence a Buddha tál. Nem is csoda, mert minden megvan benne, ami kell, ráadásul ezzel a thai mogyorószósszal annyira finom, hogy talán a tál sem fog utána megmaradni.
Egy kenyér, ami egyben desszert is? Igen, ez az áfonyás citromkenyér. Van ezzel bárkinek problémája? Szerintünk sincs. ;)
Uncsi a zöldbabfőzi? A saláta szó ne tévesszen meg, ez egy laktató kombó, főétkezésnek is elmegy!