Csokis granola
Csokis granola 2 perc alatt
Be kell valljam, hogy én nem vagyok egy hatalmas granola rajongó, de ezt minden reggel tudnám enni!
A ropogós magvak, a pörkölt zab és a tejet is megízesítő kakaópor (mintha kakót öntöttem volna a granolára) tökéletes harmóniát alkottak.
Nem akarom húzni az időtöket egy hosszú leírással, amikor annyi idő alatt bőven el lehet készíteni ezt a receptet. Vágjunk is bele!
Hozzávalók:
- 45g BiOrganik Bio zabpehely
- 1 púpozott tk cukrozatlan kakópor
- egy csipet só
- 2 tk olaj - én 1 tk olívaolajat és 1 tk dióolajat használtam, de ti használhattok közömbös ízű olajakat is, mint a kókusz vagy a szőlőmag.
- 1 ek BiOrganik juharszirup
- 1 maréknyi mag mix - az enyémben napraforgómag, kesudió és mandula volt
Elkészítés:
- Keverj össze minden hozzávalót egy mikrózható tálban.
- Tedd be a mikróba 2 percre, 30 másodpercenként kavard át és kész is!
Tálalás:
Öntsd le hideg növényi tejjel (ha ezt egyből azután teszed meg, hogy kivetted a mikróban, akkor egy étvágygerjesztő sercegő hangot fogsz hallani, ahogy a hideg tej és a forró granola találkozik - nézd meg a videómat Instagramon)
Tálalhatod kásádon is vagy joghurttal, de az sem bűn ha magában eszed meg.
@porridgenius
Dobd fel a napközbeni pillanatokat ezzel a vegán dupla csokis brownie-val!
Ha már kipróbáltad az előző receptünket a kókuszos overnight kását és rákaptál, akkor itt a folytatás!
Ha már kipróbáltad az előző receptünket a kókuszos overnight kását és rákaptál, akkor itt a folytatás!
Ha szereted a gyors és finom reggeliket, akkor ne görgess tovább, most találtál rá az igazira.