Márc
20
2024
09:34
Márc
20
2024
09:34
Répatorta fánk
Mivel a fánk finom, a répatorta finom, így jött létre ez a szuper finom csoda!
Hozzávalók (9 darabhoz):
- 1 csésze Naturmind durumliszt
- 1 púpozott ek. BiOrganik lenmag
- 1/3 csésze (80ml) csésze Alsan-bio margarin
- 1/2 csésze (120 ml) Soon rizsital
- 1/4 csésze (60ml) BiOrganik juharszirup
- 1 kisebb sárgarépa
- 1 tk. fahéj
- 1/2 kk. szerecsendió
- 1 kk. reszelt gyömbér
- 1/2 bio citrom leve és héja
- 1 tk. vaníliacukor
Hozzávalók a krémhez:
- 3 ek. VeganChef mascarpone
- 1 tk. vaníliacukor
- 1 ek. BiOrganik juharszirup
- 1/4 csésze dió
Elkészítés:
- Daráljuk le a lenmagot az aprítóban.
- Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet a sütőporral, fahéjjal, vaníliacukorral, szerecsendióval és a lenmaggal.
- Adjuk hozzá az olvasztott margarint, a növényi tejet, a juharszirupot és a citromlevet.
- Reszeljük le a répát és a citromot, majd keverjük a masszához.
- Oszlassuk el a tésztát egyenlően a fánk formákban, és süssük 180 fokon 20-25 percig.
- Közben készítsük el a krémet a mascarpone, a vaníliacukor és a juharszirup összekeverésével.
- Hagyjuk a fánkokat kihűlni, majd kenjük meg a mascarponéval, és szórjuk meg felaprított dióval.
@_veganflora_
Febr
24
Hello tavasz! A farsangi szezonban mi mást is adhatnánk hétvégére, mint egy jó kis farsangi fánk receptet!
Márc
12
Ugyan közel már a tavasz, de a reggelek még elég csípősek snowflake . Melegítsd fel magad ezzel vöröslencse levessel, amely még az edzésedhez is jól jön, kitűnő fehérjeforrás.