Grillezett "sajtos" szendvics
Egy kis nyári toszkán ízvilág a hűvös napokra. Próbáld ki az új növényi alapú mediterrán fűszerezésű sajtunkkal!
Hozzávalók (8 db-hoz):
• 1 csomag VeganChef mediterrán növényi szeletelt
• 40 g Alsan bio margarin
• 8 szelet toast kenyér
• 40 g friss bébispenót
• 1 gerezd fokhagyma
• 4-6 friss bazsalikom levél
• 1/2 tk. oregánó
• só, bors ízlés szerint
• 2 ek. olívaolaj
Elkészítés:
1. Vágjuk apróra a bazsalikomot, és keverjük a szobahőmérsékletű margarinhoz az oregánóval együtt.
2. Adjunk hozzá egy gerezd zúzott fokhagymát, illetve sózzuk és borsozzuk.
3. Kenjük meg a toast kenyereket a fűszervajjal, majd helyezzünk közéjük néhány szelet "sajtot" és bébispenótot.
4. Süssük a szendivicseket serpenyőben egy kevés olívaolajon, amíg a "sajt" megolvad, illetve a kenyerek megpirulnak.
5. Tálalás előtt vágjuk ketté őket.